2015. jan 03.

Premier Mirror... de miről is?

írta: DJana
Premier Mirror... de miről is?

Tisztelettel köszöntök minden kedves Olvasót!

Tisztelettel köszöntök minden kedves Olvasót!

Sokat gondolkodtam azon, hogy belevágjak-e ebbe a nagy feladatba, hogy a Premier League történéseiről írjak.

Mindenem a topliga, folyamatosan szemmel követem a történéseket, nem telhet el úgy forduló, hogy ne nézzem a meccseket. Egyszerűen varázslatos az angol foci világa. De ezt mindenki átérzi szerintem, aki leragadt ugyanennél a ligánál. Nem az Ligát vagy a Serie A-t akarom minősíteni ezzel, de Anglia merőben más. Egyszerűen más a hangulata annak, ahogy a közönség közvetlenül a pálya széléről szemléli a mai titánok harcát. Több és keményebb párharc van, a bírók is engedik a keményebb játékot. Évről évre meglepő eredmények is születnek. Nincs olyan mérkőzés, amibe biztosan bele tud menni úgy egy élcsapat, hogy teljesen biztos a három pont megszerzése. És ez így is van jól. Ha másképp lenne, nem néznék hétről hétre a fordulókat, a karácsonyi időszakban a jellegzetes hangulatú meccseket. Egyszerűen ezt nem lehet francia vagy német bajnoksággal pótolni, ez az angliai légkör.

A blog hasábjain minden Premier League-gel kapcsolatos dologgal szeretnék jelentkezni. Nagyon remélem, hogy ezzel kapcsolatban a későbbiekben társakra találok, és egyre többen fogjuk szerkeszteni a blogot mindenkinek a legnagyobb örömére. És ne felejtkezzünk el arról sem, hogy olvasók nélkül semmire sem lenne jó az egész. Úgyhogy kommentre fel! 

Ezek után csoda, ha azt mondom, hogy ez a blog a világ legerősebb bajnokságával foglakozik majd? Szerintem egyáltalán nem az. :)

Szólj hozzá